Showbiz

Arta “e kallë” Dubain

Bukuroshja Arta Nitaj i është kthyer Dubait fuqishëm, pas pothuajse gjashtë muajsh kur ajo nuk shkonte në “qytetin e mëkateve” të Lindjes

Në një foto të fundit të saj ajo shfaqet në apartamentin e saj grandioz me një pamje të bukur, derisa ka të veshur bikine

Ajo është e shtrirë në një divan, derisa tregon asetet e saj seksi.

Kujtojmë se Arta gjatë këtij viti nuk ishte aktive në rrjete sociale ku edhe nuk kishte udhëtuar në Dubai. Ajo filloi përsëri të bëhet e gjallë gjatë muajit gusht

Gjatë kësaj kohe, kishte thashetheme që Arta kishte filluar një lidhje me djalin e një biznesmeni por që më vonë ata janë ndarë. Tërë kjo ka ndodhur në një fshehtësi dhe lidhja ka arritur të jetë e fshehtë për media.

Leave a Response