INTERVISTA

INTERVISTA

Intervista e plotë e ambasadorit Kosnett: Vendimi që Kosova të vë marrëdhënie diplomatike me Izraelin ishte shumë i popullarizuar këtu

Çfarë mendon Kosnett për refuzimin e Albin Kurtit, që të intervistohet nga mediat që kritikohet? Çka thotë ai për mosbesimin e kosovarëve në virus? Pse ishte i lumtur me rezultatin e zgjedhjeve në Kosovë? Çfarë thotë ambasadori amerikan për Kurtin dhe për Vjosa Osmanin? T7: Dëshiroj t’ia filloj me mediat...
INTERVISTAMergate

Ejupi: PDD-ja, e vetmja alternativë për diasporën

Getoar Ejupi, është kryetar i Degës së PDD-së për Gjermani. Në një intervistë për Arena PRESS, z. Ejupi flet për synimet e tij në politikë, qëllimin e formimit të PDD-së, për mërgatën tonë në raport me zhvillimet politike në vend, si dhe rreth aktualitetit politik në Kosovë, në vecanti rreth...