Showbiz

Jessie tregon se si ndihet me gjoksin e ri

“Po mësohem me gjinjtë e ri”.

Jessie James Decker ka treguar pamjen e saj të re me bikine pasi që vendosi të bëjë gjoks të ri pas tre fëmijëve.

Decker (33) ka shkruar për këtë duke thënë se ajo “ndihet mirë dhe është shumë e lumtur që me në fund po duket si një grua e re”.

Ylli ka bërë humor për atë se pse ajo dëshironte të kishte “gjoks më të madh” para se të lindte fëmijë.

Decker është nëna e Vivian, Eric Jr dhe Forrest, të tre fëmijët kanë për baba Eric Decker.

Jessie po ashtu ka folur se si më parë kishte zvogëluar gjoksin, duke thënë se operacioni i asetit të saj ishte bërë për shkak se i ishin varur gjinjtë.

Ajo është e hapur për ndërhyrje kirurgjike që në prill të vitit 2020.

Leave a Response