AN/OP

Kush ishte bashkëshortja e prefektit të parë të Prishtinës ?

Stella Velle, një zonjë e vërtetë me origjinë italiane, ishte bashkëshortja e prefektit të parë të Prishtinës, Hysen Prishtina,1941-1944

Stella Velle dhe Hysen Prishtina

Leave a Response