Mergate

Nesër në Lozanë, akademi solemne kushtuar Nënës Terezës

111 vjetori i lindjes e 5 vjetori i Shenjtërimit të Nënës Terezë

Akademi solemne kushtuar Nënës Terezë në Lozanë

Misioni Katolik Shqiptar «Nëna Terezë» në Aarau, lajmëron se me rastin e 111 vjetorit të lindjes dhe 5 vjetorit të Shenjtërimit të Nënës Terezë, organizon Tribunë shkencore, të shtunën, më 11 shtator 2021 në Lozanë (te Truporja e Nënës Terezë).

Në orën 18:00 – Mesha Shenjtë dhe pagëzimi i neokatekumenëve;

PROGRAMI

Fjala e hapjes
Don Albert Jakaj, misionar

KumtesatDon Lush Gjergji – „Shën Nënë Tereza: jeta, porosia, trashëgimia dhe risia“
Giancarlo Salvoldi – „Trashëgimia shpirtërore e Nënës Terezë“
Nue Zalli – „Frymëzimi dhe veprimtaria e Shoqates Nëna Terezë në Zvicër“

Pikë muzikore
Kristë Lleshaj (Kënga kushtuar Nënës Terezë) dhe disa pika muzikore me violinë.

Akademia solemne në pajtueshmëri me masat në fuqi kundër pandemisë Covid-19.

Mesha Shenjtë dhe Simpoziumi mbahen në adresën e mëposhtme:

Eglise catholique St. Amédée
Route du Pavement 97
1018 Lausanne (VD)

Ftesa është e hapur për të gjithë të interesuarit dhe miqtë e Nënës Terezë.

Për informata më të hollësishme kontaktoni këshilltarët e Misionit Gjergj Prenkoçaj 079 631 54 55 ose Cen Kabashi 076 410 40 36

Leave a Response