Lajmet

Përvoja e një çifti ndër-racor, Jonida dhe Nnamdi çifti shqiptaro-nigerian në Uashington DC

Protestat pas vdekjes së GeorgeFloyd në duart e policisë, nxjorrën përsëri në pah betejën e dhimbshme për barazi racore në Shtetet e Bashkuara. Por, çdo të thotë të ndeshesh me problemet racore në një kontekst më personal – me çfarë vështirësish përballet një çift dy-racor në Amerikë? Jonida Spahija dhe bashkëshorti i saj Nnamdi Nwachukwu (Nuaçuku) ndanë përvojën e tyre me Rudina Dervishin e Zërit...
1 1 104 1 105 1 106 1 107 1 108 1 197
Page 1106 of 1197