Mergate

PDD i ndanë mirënjohje bokserit Azem Maksutaj

Partia Demokratike e Diasporës, ka ndarë mirënjohje për Kampionin botëror në BOX, Azem Maksutaj.

Sipas PDD-së,  sportistët tanë ishin dhe mbesin Ambasadorët më të mirë të Kosovës në botë

Leave a Response