Mergate

PDD përshendetë votimin e sotëm të Qeverisë për Ligjin e Zgjedhjeve

Partia Demokratike e Diasporës përmes një postimi e ka përshendetur iniciativën e Qeverisë së Kosovës për ta proceduar në Kuvend, amandamentimin e Ligjit për zgjedhjet

Në reagim thuhet:

Ligji për zgjedhje ka munguar prej vitesh i cili i ka penguar e maltretuar Diasporën.

Me Ligjin për Zgjedhje,  diasporës po i kthehet dinjëteti dhe e drejta për të votuar.

Me kët ligj, diasporës do t’i krijohet mundësia që qytetarët të votojnë në ambasadat e Republikës së Kosovës në ato vende  ku jetojn dhe veprojnë mërgimtarët  tanë.

Ky ligj i bën qytetarët të ndihen të barabartë dhe të pa diskriminua, sic ishin deri më sot

Ata që po e kritikojnë kët ligj janë të pa denjët dhe pa kurrizorë , për arsyen e tyre e  ky ligjë ju pamundësonë monopolin mbi një pjesë të qytetarëve tanë, thuhet në reagimin e PDD-së

Leave a Response