AN/OP

Pse UNMIK-u heshti për vrasjet politike në Kosovë

Dosjet e UNMIK-ut te cilat po i publikon Albanian Post, per vrasjet politike ne Kosove, jane gjera te reja per ata qe nuk na besonin kur ne flisnim e shkruanim, se per vrasjen e Xhemajl Mustafes, dhe jo vetem, i dyshuari kryesor eshte Rexhep Selimi, dikur za i LVV-se ne Kuvendin e Kosoves, gje qe edhe Vjosa Osmani gjente strehe pas shpines se tij ne momentin kur “sulmohej” nga ish-bashkpartiaket e vet.

Dhe per meritat e Rexhep Selimit ne kete drejtim, edhe pse tashme i gjendur ne Hage, LVV-ja nuk e harroi, dhe si shperblim apo njohje merite si te doni, ia kandiduan bashkeshorten e tij, me te njetin numer rendor ne listen per kandidat dhe thuhet se tani edhe eshte zgjedhur deputete. Por, nje enigma qe do te vazhdoj edhe per shume kohe te mbete eshte ajo: Pse UNMIK-u, nuk veproi por heshit per vrasjet politike ne Kosove. /Nexhat HAZIRI

Leave a Response