Showbiz

Rhian, zhvishet e tëra

Rhian Sugden ka ndezur temperaturat duke pozuar tërësisht e zhveshur në një fotosezion të nzehtë në zyre

Rhian Sugden është zhveshur e tëra dhe ka bërë një fotosesion tërësisht provokativ.

Modelja e kolme (35) ka treguar asetet e saj derisa ka bërë fotografi për “May Contain Girl”.

Në disa foto të nxehta, Rhian ka treguar gjoksin e saj gjigant derisa është e ulur në një karrige ku tregon gjoksin e saj.

Leave a Response