Showbiz

Selfie më seksi nuk do të shihni sonte

Lottie Tomlinson ka treguar asetet e saj në të brendshme rozë derisa ka bërë disa selfie të nxehta në krevatin e saj

Lottie Tomlinson është dukur e jashtëzakonshme kur ka shpërndarë foto të saj duke pozuar në të brendshme ngjyrë rozë.

Artistja 22 vjeçare e makeup, autore dhe modele i ka treguar këto foto në Instagram e të cilat i ka bërë para pasqyrës së saj.

Me njërën dorë në çarshavë të bardhë, Lottie i ka lënë pak vend imagjinatës derisa ka pozuar në të brendshme ngjyrë rozë.

@Lottie Tomlison/Instagram
@Lottie Tomlison/Instagram
@Lottie Tomlison/Instagram
@Lottie Tomlison/Instagram
@Lottie Tomlison/Instagram
@Lottie Tomlison/Instagram
@Lottie Tomlison/Instagram
@Lottie Tomlison/Instagram

Leave a Response