Arberi

Sulejman Rexhepi jep dorëheqje pasi u shkarkua: Mbaj përgjegjësi para Zotit dhe Ligjit

Përmes një komunikate drejtuar besimtarëve myslimanë, ish kreu i BFI-së Sulejman Rexhepi bën të ditur se dorëhiqet nga posti të cilin e mbajti për një kohë të gjatë ndërkohë që dorëheqjen e sqaron se gjatë gjithë kohës sa ka qenë në krye të BFI dhe punën që ka bërë e ka bërë pikërisht në ngritjen e arsimit të brezave të rinjë dhe se për gjithë punën i përgjegjshëm ndihet para Zotit dhe ligjeve.

Këtë dorëheqje Rexhepi e deponoi pasi që u shkarkua nga Riaseti me vendim unanim pas skandalit që bëri bujë mediatike. Në vazhdim keni komunikatën për opinion të ish-kreut të BFI-së, Sulejman Rexhepit.

Leave a Response