Mergate

TUBIM PËRKUJTIMOR

Njoftojmë komunitetin shqiptar se Fondi Humanitar TRIESHI me veprimtari në SHBA organizon tubim përkujtimor me rastin e 40 vjetorit të vdekjes së magjister Agron Lucaj, me 17 Tetor 2021 në lokalin Tesoro D’Italia, 160 Marble Avene Pleasentville NY, duke filluar në ora 1 pas dite.

Në këtë tubim janë të ftuar personalitete dhe aktivistë nga vendlindja dhe mergata shqiptare e New York-ut.

Të gjithë jeni të mirëpritur, pa dallim të merrni pjesë në këtë tubim përkujtimor për të ndreruar veprën e birit të shtrenjtë të Malësisë Agron Lucaj.

Fondi Humanitar TRIESHI,

NEW YORK

Leave a Response