Mergate

Vrau gruan e tij pamëshirë përpara fëmijës 3 vjeç, arrestohet në Francë shqiptari me pasaportë serbe

Një shqiptar është arrestuar në Francë ditën e sotme pasi akuzohet që vrau gruan e tij 22-vjeçare më 24 maj në Mosel të Francës.

Sipas mediave, partneri i saj, i dyshuar per vrasjen është shqiptari L.B. 23 vjeç që posedente pasaporte serbe i cili pas 24 ore në kërkim u arrestuar nga policia franceze. Motivet e vrasjes nuk dihen ende por 23-vjecari u fsheh bashkë me një grua 40 vjeçare e cila gjithashtu është akuzuar  për “shmangien e një krimineli nga arrestimi ose kërkimi” dhe u vu nën mbikëqyrjen gjyqësore.

Stéphanie Di Vincenzo, u vra me thikë dhe ishte nënë e një fëmije 3 vjeç. Më herët gjatë ditës të Mërkurë, Ministri i Brendshëm Gérald Darmanin, Ministri i Drejtësisë Eric Dupond-Moretti dhe Ministrja e ngarkuar për Shtetësinë Marlèn.

Leave a Response